Tisztelt Megrendelő!

Webáruházunban csak a raktáron lévő termékek vásárolhatók meg, ahol az egyedi kívánságok szerinti gyártás kevésbé fontos, pl. kandalló szett vagy gyertyatartó.

Cégünk fő profilja a minden szempontból egyéni igényekre szabott gyártás, és kihasználva az internet nyújtotta lehetőségeket Önnek lehetősége van otthonról, kényelmesen megrendelni a megálmodott darabot.

Az egyedi gyártás eredményeképp Ön megszabhatja a formát, kivitelt, mintát, felületkezelések minőségét, színét valamint a termékhez tartozó kiegészítőket is (fa, kárpit, üveg, automatika stb.).
A rendelés megkönnyítése miatt megpróbálunk mindenre kiterjedő tájékoztatást adni ezekről a lehetőségekről, valamint megpróbáljuk összevetni az előnyöket és hátrányokat is.

Mivel egy kovácsoltvas termék szinte örök életre szól, érdemes kicsit belemélyednünk a gyártás folyamatába, hogy a kész termék pontosan azt a funkciót lássa el, és esztétikailag olyan látványt nyújtson amit Ön elképzelt.

A webáruházunkban megtalálható termékek személyesen is megvásárolhatók a hatvani telephelyünkön. További lehetőségként futárral vagy postai úton juttatjuk el Önhöz néhány nap leforgása alatt. Az aktuális raktárkészletről részletes információt talál webáruházunkban, de telefonon vagy e-mail-ben is tájékozódhat. Amennyiben raktáron nincs a kiszemelt darab, vagy változtatni szeretne a kinézetén, rendelésre készítjük el.

 
 

 

A rendelés menete

1. E-mail-es megkeresés
Első lépésben egy e-mail-t várok Öntől, melyben megjelöl egy terméket, ami kiinduló alapként szolgál és megfogalmazza a kiválasztott darabbal szembeni elvárásait. Fotóalbumunkból kiválasztott fényképnél elegendő a termék neve (pl. asztal 12.), ha nem talál az elképzelésének megfelelő terméket referenciáink között, akkor egy link, kép, vagy vázlat is elég, hogy lássam az elképzelését. Ha több terméket megjelöl csak könnyebb a dolgom, mert látom a stílust és bátrabban ajánlhatok és tervezek.

E-mail-jére válaszul egy pontos árkalkulációval és határidővel szolgálok majd. A minél pontosabb árajánlathoz nagy segítség a részletes leírás és a méretek is. Ez utóbbi az apró dísztárgyaknál nem fontos, azonban egy franciaágynál, vagy ablakrácsnál már igen. Árban fontos tényezők lehetnek a termék opciós lehetőségei is. Erről a fotóalbumban az adott termékcsoportnál a bal oldali menüben található információ gomb megnyomásával talál leírást.
A megrendeléstől számított szállítási határidő cégünk aktuális lekötöttségétől függően 3-6 hét. Ez függ továbbá attól is, hogy milyen felületkezelése és kiegészítő munkái vannak az adott darabnak. Pl. egy kültéri asztal a gyártás után elkerül a horganyzóhoz, utána a porfestőhöz majd az üvegeshez. Így a megrendeléskor az alvállalkozóknál töltött idővel is számolnunk kell.
Kiválasztható továbbá, hogy a megrendelt terméket hol és milyen módon szeretné átvenni. A személyesen átvétel helye hatvani székhelyünk (Hegyalja út 25.) lehet. Kérhet továbbá házhozszállítást (futár vagy cégautó) és szerelést is, legyen szó egy falifogasról, vagy akár egy kerítésről. Ez utóbbi költéségét az árajánlat tartalmazza.

2. Rendelés feltételeinek elfogadása, előleg befizetés
Amennyiben a válasz e-mail-ben leírtak Önnek megfelelnek, a következő lépés a termék előlegének befizetése. Ez történhet személyesen hatvani székhelyünkön vagy utalással is. Az előleg általában a termék teljes vételárának 50%-a. Utalással fizetett előlegezésnél a megrendelés visszaigazolását e-mail-ben küldjük.
Amennyiben pontos egyeztetést és felmérést igénylő munkáról van szó, mindenképp személyesen kell a helyszínt látnom. Ekkor a felmérés mellett megbeszéljük a rögzítéseket, és kiegészítő lehetőségeket is. Érdemes ezzel az időponttal megegyezően aláírni a megrendelést, és megejteni a munka leelőlegezését is.

3. Termék átvétele
Innen már csak türelmét kérjük, míg elkészül a termék. Az átvételről telefonon értesítjük, ill. egyeztetünk ha házhozszállítást és/vagy szerelést kért. A végösszeg második felének kifizetése átvételkor esedékes, ennek részleteit telefonon egyeztetjük, függően az átvétel módjától.